29.8.09

Foto Luka Sayat Payudara Manohara

Diposting oleh diorockout | 1:04 AM

dari inilah.com


(next)
Bookmark and Share

26.8.09

Indonesial, Lagu Plesetan Orang Malaysia

Diposting oleh diorockout | 2:01 AM

Parah, malaysia benar2 menjadi2. Setelah merebut reog ponorogo, lagu rasa sayange, baru2 ini tari pendet, sekarang malah lagi Indonesia Raya, di plesetin. Bener2 gila. Aku gak tega ngepost disini, silahkan meluncur kesini aja.

http://www.topix.com/forum/world/malaysia/TK0OQAT9ICE7KMU4V


(next)
Bookmark and Share

25.8.09

Online Chemistry Tutoring

Diposting oleh diorockout | 8:52 PM

Nowadays, the lessons of senior high school, junior high school, even elementary school are very difficult. Because the knowledge of human being is very grow fast. You all surely know, that mathematics, pyhsics, and also chemistry are the scariest lessons in school. Not only in school, even in university, chemistry is one of the killer lessons. From chemical bonds to atomic, and then Molecular structures, and many other chemistry table. From that reasons, Chemistry Tutoring will helping you to find the key of learning chemistry, by online.

If you're children need private lesson about chemistry, this is the place. You do not waste your time to come to the course every week, even everyday, just visit Online Chemistry Help, you're children will very happy with chemistry tutoring. TutorVista is the king of chemistry tutor, because they have the Chemistry Tutor with many years of experience tutoring students in senior, junior, elementary to collage. The certification program is the one of benefit if you join with TutorVista, you will give you all that you want and more in your tutor.

So, do not waste you're time to looking for the other chemistry tutor. Visit the site, and give you're children or you're friend make other experience in chemsitry.

(next)
Bookmark and Share

20.8.09

What A Sunset!!

Diposting oleh diorockout | 9:19 PM



dari forum terbesar di Indonesia


(next)
Bookmark and Share

15.8.09

Bagus TV dan Email Dari Noordin M Top

Diposting oleh diorockout | 1:07 AM

Geger lagi..geger lagi. Setelah postingan saya yang "Surat Dari Noordin" sekarang muncul lagi. Yaitu seorang siswa SMK, tiba2 terkenal, apalagi websitenya http://www.bagustv.com sudah 120 online sekarang. Wow, saya tidak tahu apa sebenarnya isi surat tersebut. Mungkin anda bisa meluncur ke website sodara bagus itu.


(next)
Bookmark and Share

12.8.09

Vote Komodo For New 7 Wonders

Diposting oleh diorockout | 8:45 PM

Vote komodo!!!

Komodo, pulau keren tempat binatang keren. Kenapa saya sebut keren, karena kakek buyut mereka berhasil bertahan hidup di saat kompatriot mereka (para dinosaurus) tewas terkena meteor. Kita ingat, saat candi borobudur menjadi 7 keajaiban dunia, dan selalu menghiasi dinding-dinding kelas kita, bangga!

Setelah itu, napak tilas candi borobudur mulai di kesampingkan. Setelah para "pemburu" new 7 wonders, menemukan tempat-tempat yang "lebih" keren. Seperti gunung yang menyerupai meja di Afrika Selatan karena pucuknya yang datar. Adalagi sungai bawah tanah di Filipina, dan tempat-tempat awesome lainnya. Lalu pertanyaannya, kenapa kita harus memilih pulau komodo?
Pertanyaan bagus, jawabannya adalah, pertama itu terdapat di Indonesia. Kedua, pulau yang terletak di kepulauan Nusa Tenggara itu merupakan binatang langka!!, so dengan memilih pulau komodo, maka dipastikan kelestarian pulau komodo akan terjaga. Dan alasan terakir adalah, supaya orang luar negri sana, tidak bilang "ow, is it komodo born in Bali??"

Oke, sekarang kita buka http://www.new7wonders.com. Lalu pilih 7 foto yang kalian suka, pastikan di dalamnya ada "komodo". Trus klik submit your vote, lalu akan terbuka jendela baru. Isi identitas diri kalian, termasuk email. Kalo udah, buka email, ntar ada email dari new7wonders, buka, klik link yang ada didalemnya.

Ntar, kalo udah, ada gambar kayak gini.


Vote komodo!!

(next)
Bookmark and Share

7.8.09

It will be, 123456789


(next)
Bookmark and Share

6.8.09

Seniman WS Rendra Meninggal Dunia

Diposting oleh diorockout | 11:06 PM

God, Innalilahi, another artist has gone.

Seniman kawakan ini meninggal dunia jam setengah 9 tadi. Semoga amal ibadah beliau diterima.

Belom lama mbah surip meninggal yang jenazahnya di semayamkan di rumah WS Rendra. Malah, WS Rendra juga dipanggil oleh Gusti Pangeran.


(next)
Bookmark and Share

4.8.09

Mbah Surip Meninggal Dunia

Diposting oleh diorockout | 12:18 PM

Innalilahi..

Pemusik asal mojokerto meninggal dunia. shocked, karena baru kemaren mbah surip tanpil dilayar kaca televisi. Saya mendengar berita ini di liputan 6 siang sctv. Dilaporkan bahwa mbah surip meninggal karena kecapekan ataupun pola makan yang tidak teratur. Kita doakan, penembang lagu Tak Gendong ini diterima di sisiNya.

Amien..


(next)
Bookmark and Share

3.8.09

This month is August, August is the football month. Why i called like that? because, Serie A Italia, Premier League and other european league will be held. Premier league will start 15 August, and Serie A Italia start after premier league week. So, don't miss it every part of the game. Many people, especially loyal supporters missed their supporting team. And, they confused to looking for the highlights, for the goal of course. Don't worry, Footie will give you the best football highlights. Seria A Italia, Premier League, Champions League, and many more.

Every week, you will get the best football match streaming, with the best stream. If you still missed the game, footie will give the highlights, Serie A Highlights, Premier League Highlights, and many other highlights. Just you visit that website, you will see many link to every league in Europe.

So, don't waste your time to looking for the site for streaming football match and highlights. Visit that site, and watch every part of the game with your favorite teams.


(next)
Bookmark and Share

Best replica watches by Jacob & co.

Diposting oleh diorockout | 7:16 PM

There would be hardly anyone who has not heard of the famous Jacob Watches, since most of us can not afford the original one which is famous among super models and Rock stars we surely give a try to the Jacob replica watches available in the market. There a number of stores which keep these beautiful Jacob replica watches. All you need to do is to go to the nearby store and get one to make it a trend among not only your peers and friends but also among your family members. Mind you all of them are just going to love these Jacob Replica Watches as they look exactly like the original ones.

Again it is the most beautiful gift you can ever give to any of your loved ones, may it be the occasion of marriage or engagement or birthday whatever it may be nothing like a gift of Jacob Replica Watches. A warning here; kindly make sure you don't get the fake one for yourself or your loved ones as they too are available in some stores.

One should always try and avoid buying from unknown places as there are chances to get a fake one; rather it is advisable to get it from a nearby store where you know the reputation of the stores. One may assume that the replica may not be of the same design as the original one; in that case the assumption is wrong as they are same as the original ones both in design and style.

Jacob Replica watches can prove to be a great trend that you will set if currently none of your friends or family is using them, people will just want to follow you as they are a great thing to own. So, what are you waiting for just rush out for it today.


(next)
Bookmark and Share

2.8.09

No Comment

Diposting oleh diorockout | 8:34 PM

Asia menjadi tujuan utama, terutama bagi klub Liga Inggris, karena benua ini adalah pasar sepak bola yang sangat besar. Dari hasil survei Barclay, sponsor resmi Liga Inggris, musim lalu, lebih dari 90 persen fans sepak bola Asia menjadikan Liga Inggris sebagai tontonan sepak bola paling digemari, jauh di atas Liga Champions yang hanya 8 persen. Manchester United terfavorit, diikuti Liverpool dengan kisaran 26 persen. Khusus di Indonesia, Liverpool menjadi favorit dengan 35 persen, diikuti Manchester United dengan 32 persen.


http://koran.kompas.com/read/xml/2009/07/31/04375820/kolonialisme.lewat.sepak.bola


(next)
Bookmark and Share

1.8.09

Suddenly Rubiks

Diposting oleh diorockout | 6:00 AM




(next)
Bookmark and Share