13.3.09

Google Adsense Interest-based Advertising

Diposting oleh diorockout | 11:25 AM



Hohoho, barusan saya mendapat email dari google adsense team, tentang iklan berbasis. Nah, apa itu iklan berbasis? Saya tidak tahu, saya dikasih link untuk membaca lebih lanjut, tapi males bukanya, hehehe.

Di email tersebut juga dituliskan kalo saya disuruh nulis angket tentang program google adsense tersebut, yah, nanti kapa-kapan saya kesana.

Email dari google intinya sebagai berikut :

Interest-based advertising will allow advertisers to show ads based on a user's previous interactions with them, such as visits to advertiser website and also to reach users based on their interests (e.g. "sports enthusiast"). To develop interest categories, we will recognize the types of web pages users visit throughout the Google content network. As an example, if they visit a number of sports pages, we will add them to the "sports enthusiast" interest category. To learn more about your associated account settings, please visit the AdSense Help Center at http://www.google.com/adsense/support/bin/topic.py?topic=20310.


Nah, sapa hayo yang bisa artikan??

gambar dari ini

Bookmark and Share
4 komentar
  1. jimmy March 15, 2009 at 9:33 PM  

    wah gak ngerti deh.. google tambah aneh2 aja ya :D

  2. Ericova March 17, 2009 at 9:13 AM  

    trus kowe gawe g yor?hahahaha
    blog mu wes tak add nang blogroll ^^ sori pak br ngeadd..

  3. dracpawn March 17, 2009 at 10:11 AM  

    ow..

  4. Blogger May 10, 2017 at 1:58 AM  

    Sports betting system makes +$3,624 PROFIT last week...

    Z-Code System winning bets and forecasts for NFL, NBA, MLB & NHL!!!

Post a Comment

Silahkan langsung tulis komentar dibawah ini..
Hehehehe, makasih..
Blog ini do follow, jadi untuk mendapatkan backlink gratis, pilih comment as : name/URL